Vilka experter ger de bästa tipsen på betting?

Med det ökade intresset för sport bland svenskarna har också intresset för betting ökat. Att satsa pengar på spel och sporter har varit populärt i många år men ännu mer nu när det är så lätt att spela online. Det finns många olika sajter där du snabbt och smidigt kan lägga in ditt spel. Inte heller är det särskilt svårt att finna sajter med olika tips på hur du ska betta.

Internet har mycket att erbjuda inom casinospel och betting. Det svåraste är kanske att veta vilka sajter som kan vara det bästa valet för just dig. Olika experter finns till hands, men vem ger de allra bästa tipsen för dig?

Visst finns det objektiva experter!

Många spelsajter erbjuder tips på hur du ska betta på veckans matcher och du kan finna mycket bra information om olika odds på sportsbooks. Men det säger ju sig självt att deras information och feedback är vinklad. De vill ju att du ska spela på ett sätt som passar på deras sajt.

Ett sätt att finna objektiva experter är att söka rätt på de som inte jobbar för ett spelbolag. På Topptips får du tips från olika källor, med stort fokus på fotbollen. Som de själv säger vill de hjälpa dig att bli expert på betting med hjälp av den information som de publicerar på sin sajt.

Du kan också söka objektiv information via:

  • Sociala medier – Inte bara via Facebook om du undviker den sajten!
  • Grupper på Whatsapp – Kommunicera med vänner och bekanta som också bettar för att få experttips.
  • Bloggar – Läs proffsens bloggar.
  • Böcker – Läs en helt vanlig bok för att få bättre insikt och betta som ett proffs!

 

När du hittar en expert som uttrycker sig om betting ska du alltid ta nöjespulsen på personen. Det är viktigt med ett jobb som man trivs med. Om en expert uppenbarligen brinner för sitt bettingintresse har du hittat rätt!

Läs en idrottares blogg för att få insikter som kan hjälpa dig med betting!

Mer kunskap gör spelet roligare

Kunskap är roligt. Det är därför som tipspromenad frågor och svar kan vara så kul att syssla med. Ett sätt att lära sig mer om sporten är ju att följa matcher men också att läsa på om spelarna och deras färdigheter.

Du lär dig mer om både sporten i sig samt om de olika lagen. Det finns mycket du kan ta del av, både inom betting och fotboll. Läs inte bara aktuellt. Se vad som hände förra året för att få en bättre bild av det hela. Tidningar som DN har sportdelar online där du kan bläddra dig tillbaka i äldre material som utbildar dig om spelare, lag och ligor.

Är du en av nybörjarna som fortfarande är tryggast med att bara spela på vinnarna i matcherna? Eller har du kommit längre än så och är nu mer kunskapstörstig inom bettingvärlden? Utgå ifrån din egen nivå och se vad ovan nämnda Topptipset kan hjälpa dig med.

Varje vecka kommer det upp ny information och du lär uppleva att nöjet ökar markant när du tänker igenom vad du gör. Detta oavsett om du lyckas med din betting eller inte!